• Academia Olimpica Romana

Stiri

12 septembrie 2022 CONCURSURILE PE TEME OLIMPICE DIN 2022, DIN NOU ONLINE

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), prin Academia Olimpică Română (AOR), în parteneriat cu Ministerul Educației, va desfășura online și în acest an tradiționalele concursuri de educație olimpică: Concursul național de arte plastice „Jocurile Olimpice în imaginația copiilor” și Concursul național de literatură și jurnalism sportiv „Un Condei numit Fair-Play.

Cei care doresc să participe la concursuri vor putea trimite lucrările până pe data de 14 octombrie 2022, inclusiv.


Lucrările vor trebui să respecte prevederile din REGULAMENTE.

- Regulamentul și talonul de participare pentru Concursul național de arte plastice „Jocurile Olimpice în imaginația copiilor”, ajuns la cea de-a XXX–a ediție. se pot descărca accesând link-ul:  https://aor.cosr.ro/activitati/concursul-national-de-arte-plastice-jocurile-olimpice-in-imaginatia-copiilor/2022/descriere

- Regulamentul și talonul de participare pentru Concursul național de literatură și jurnalism sportiv „Un Condei numit Fair-Play”, ajuns la cea de-a XXII–a ediție. se pot descărca accesând link-ul: https://aor.cosr.ro/activitati/concursul-national-de-literatura-si-jurnalism-sportiv-un-condei-numit-fair-play/2022/descriere

Ca și în anii precedenți, cei interesați se vor putea înscrie la următoarele categorii de vârstă:
- 6-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani pentru concursul „Jocurile Olimpice în imaginația copiilor”
- 7-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani pentru concursul „Un Condei numit Fair-Play”

Jurizările lucrărilor vor avea loc astfel:
- 17 - 21 octombrie 2022 pentru concursul național de arte plastice „Jocurile Olimpice în imaginația copiilor”
- 20 octombrie – 3 noiembrie 2022 pentru concursul național de literatură și jurnalism sportiv „Un Condei numit Fair-Play”


Anunțarea câștigătorilor pentru cele două concursuri naționale se va realiza online, pe site-ul www.cosr.ro și pe pagina de Facebook a Academiei Olimpice Române.

Se vor acorda premii constând în materiale de pictură, albume de artă și cărți. Acestea vor fi trimise câștigătorilor prin intermediul unei firme de curierat.

Expedierea lucrărilor împreună cu talonul de participare completat și lipit pe spatele lucrării, se va face la adresa: Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Bulevardul Mărăști, nr. 20 A, sector 1, București, cod 011468. 

Lucrările și taloanele anexate pentru concursul de literatură și jurnalism sportiv pot fi transmise și pe adresa de email: maria.baleanu@cosr.ro

 


Alte stiri