20 DE ANI DE ACTIVITATE
English French

Tabere Olimpice

Galerie Foto

Reuniunea filialelor A.O.R.

Tabere Olimpice

Au ca scop informarea si instruirea olimpica a specialistilor din domeniul educatiei fizice si sportului, precum si a elevilor si studentilor .
Reunirea la asemenea manifestari periodice a unor membri mai vechi sau mai noi ai marii familii olimpice contribuie la dialogul efervescent dintre participanti si, ulterior acestor intalniri, la afirmarea si diseminarea in spatiul public a spiritului olimpic.
In peisajul generos al Complexului olimpic “Sydney 2000” de la Izvorani, a devenit o obisnuinta prezenta unor elevi de liceu, apropiati sau chiar membri ai Miscarii Olimpice.
Stagiul de pregatire din 2007 s-a desfasurat intre 3-7 septembrie. Au fost prezenti tineri cu varste cuprinse intre 15 - 18 ani, majoritatea proveniti de la Cercurile Olimpice din cadrul filialelor judetene ale A.O.R.
Printre invitatii speciali, s-au numarat: Octavian Morariu - presedintele C.O.S.R., Ioan Dobrescu - secretarul general al C.O.S.R., Gratiela Vajaiala - presedintele A.N.A.D., Mihaela Rentea - reprezentanta Samsung Romania, precum si campionii olimpici Elisabeta Lipa, Nicu Vlad si Sorin Babii.