20 DE ANI DE ACTIVITATE
English French

Stafeta culorilor olimpice

Galerie Foto

Stafeta culorilor olimpice

 

In data de 23 iunie 2013 (Ziua Olimpica), s-a desfasurat la Sirnea, in organizarea A.O.R. Brasov, traditionala ceremonie "Stafeta culorilor olimpice", manifestare cultural sportiva care se desfasoara, neintrerupt, de peste 30 de ani.

Programul actiunii a cuprins: Ceremonialul olimpic ( aprinderea Tortei olimpice), Crosul "Ziua Olimpica", sosirea participantilor la Ciclomaratonului olimpic Brasov-Sirnea (42 km), intreceri polisportive (alergari, jocuri de miscare, jocuri sportive) si un variat program artistic: dansuri traditionale romanesti si grecesti si dans modern sustinute de Ansamblul "Eftimos" al Comunitatii Elene din Brasov, Grupul Miniarabesque - Centrul Cultural "Recuta" Brasov, Orchestra de percutie a Liceului de Muzica Brasov si Grupul folcloric de la Scoala Generala nr. 1 Brasov.

Pe langa localnici, au participat ca invitati copii si cadre didactice din Brasov, Halciu si Dumbravita (jud. Brasov), Tg. Secuiesc (Covasna) si Voluntari (Ilfov), precum si turisti aflati in localitate, numarul acestora ridicandu-se la aproximativ 300 persoane.

Celor prezenti le-au fost oferite, din partea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si Academiei Olimpice Romane, tricouri, echipament sportiv, diplome si dulciuri.

C. O. S. R. a fost reprezentat prin expertii Ioan Ilies si Dragos Tataru, din cadrul Departamentului Sport.